Gosp-Com SRL

Gosp-Com SRL, Târgu Secuiesc

Serviciul de salubrizare, întreținerea spațiilor publice, colectarea și transportarea deșeurilor menajere și selective.

Gosp-Com SRL este responsabilă pentru colectarea și transportarea deșeurilor din municipiul Târgu Secuiesc, și din satele afiliate: Lunga, Săsăuși, Tinoasa respectiv din comuna Cernat (Cernat, Albiș și Icafalău), Comuna Estelnic (Estelnic și Valea Scurtă), inclusiv pentru colectarea deșeurilor menajere, selective și biodegradabile din municipiul Târgu Secuiesc.

News, announcements

Știri, anunțuri

18 mai 2023, 14:25

S.C. GOSP-COM SRL organizează licitație publică, cu oferte în plic închis, în vederea vânzării unor bunuri mobile.


9 octombrie 2022, 10:40

S.C. GOSP-COM SRL, organizează licitație publică, cu oferte în plic închis, în vederea vânzării unor bunuri mobile.


Vezi toate anunțurile »
Photo gallery

Galerie foto

News, announcements

Revista presei

Aproximativ 6.000 de saci umpluți cu deșeuri în urma acțiunii de sâmbătă, de la Râul Negru

31 mai 2021, Luni

Bilanțul acțiunii de ecologizare de sâmbătă, 29 mai, arată faptul că cei aproximativ 1.000 de voluntari care au participat la mișcarea Covasna Verde au umplut 6.000 de saci cu deșeurile strânse astfel. Au fost curățate malurile Râului Negru pe o distanță de 33 km, respectiv pe cei 12 afluenți, pe o distanță de 153 de km. Experiența se va repeta la toamnă, au anunțat organizatorii, dar de această dată pentru partea de jos a Râului Negru.


Orice gunoi merită o nouă șansă

19 iulie 2019, Vineri

Orice gunoi merită o nouă șansă. În ciuda direcției poetice, subliminale, pe care o poate lua reportajul care urmează, o să ne rezumăm la a trata mesajul ad litteram, așa cum vine el, pentru că aceasta ar putea fi pe scurt concluzia vizitei de lucru de miercuri, derulată la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din județul Covasna, situat la Leț.


Vezi revista presei »