Revista presei

2021

Aproximativ 6.000 de saci umpluți cu deșeuri în urma acțiunii de sâmbătă, de la Râul Negru

31 mai 2021, Luni

Bilanțul acțiunii de ecologizare de sâmbătă, 29 mai, arată faptul că cei aproximativ 1.000 de voluntari care au participat la mișcarea Covasna Verde au umplut 6.000 de saci cu deșeurile strânse astfel. Au fost curățate malurile Râului Negru pe o distanță de 33 km, respectiv pe cei 12 afluenți, pe o distanță de 153 de km. Experiența se va repeta la toamnă, au anunțat organizatorii, dar de această dată pentru partea de jos a Râului Negru.

2019

Orice gunoi merită o nouă șansă

19 iulie 2019, Vineri

Orice gunoi merită o nouă șansă. În ciuda direcției poetice, subliminale, pe care o poate lua reportajul care urmează, o să ne rezumăm la a trata mesajul ad litteram, așa cum vine el, pentru că aceasta ar putea fi pe scurt concluzia vizitei de lucru de miercuri, derulată la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din județul Covasna, situat la Leț.

2018

Ziua în care județul Covasna a urât, concret și faptic, mizeria

17 septembrie 2018, Luni

De la Sfântu Gheorghe, până la Întorsura Buzăului și de la Târgu Secuiesc, până la Sita Buzăului, întreg județul Covasna s-a unit, cu lucrul și cu gândul, sâmbătă, 15 septembrie, pentru a fi parte activă în cea mai mare acțiune de ecologizare din lume, coordonată la nivel național de Let’s Do It, România.